Mijn dagboek: vrijdag 9 december – Het is een beetje koud!

Wauw, het is alweer een tijd geleden dat ik geblogd heb! Ik was niet zo enthusiast voor wat tijd maar nu, heb ik een beetje hoop. Volgende mei, gaan we naar Rotterdam dus wil ik beter Nederlands spreken en dat betekent dat ik moet mijn Nederlands oefenen! Ik heb mijn boeken, mijn podcasts en ook wat proeflessen met nieuwe leeraren volgende week. Ik vind het heel goed.

Over vandaag!

Winter is hier! Het was een gekke warme en nat november in Engeland dus het is goed dat winter hier is. Deze ochtend was het minder dan -5C! Dat is koud!

Het was zo koud dat ik had vijf lagen op mijn top! Een basislaag, een t-shirt, een vlies, een puffer jack en ook mijn jas! Ik had ook mijn hoed, twee sokkon op elke voet en mijn handschoenen. Ik was warm met alle lagen.

Mooi zonsopkomst

In het winter de zonsopkomst is mooi met de lichte blauw lucht en oranje gloed. Ik moet veel foto’s te maken op mijn woon-werkeveer.

Waar liep ik vandaag?

Vandaag ik deed een korte route voor mijn wandeling. Ik liep door de buurt en ook door een park en golfbaan. Het is een leuke route met veel bomen, vershillende huizen en veel mensen en honden. Ik vind het een leuke weg om mijn dag om te beginnen.

En na mijn wandeling?

Na mijn woon-werkeveer, ik schrift. Ik had twee blogs om te schrijven en ik wilde mijn Nederlands te oefenen. Het was een goede dag en ik deed alle dingen op mijn lijst.

Nu, moet ik naar mijn katten oppas baan met een mooi witte kat. Dan kan ik met een beetje televisie en mijn eigen katten ontspannen.

Wat doe je op een vrijdag? Wilt je ook ontspannen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s