Glinsterende lichtjes voor Kerstmis bij Dunham Massey

Elke jaar Dunham Massey in Cheshire heeft een Kerst lichtshow. Het zit in de tuin met een pad door de lichten. Ik had een vrij kaartje voor de gebeurtenis en het was zo mooi met lichte blowmen, bomen en lantaarns. Ik dacht dat de Kerst lichtshow vorige jaar was goed, maar deze jaar was nog meer!

Een avondwandeling

Een leuke ding na werk is een avondwandeling. Een avondwandeling met Kerstverlichten is nog meer leuk! We rijden naar Dunham Massey met een fles glühwein en wat zoete gehakttaarten. Het had die dag geregend, maar het was gestopt voor de avond. Het was een beetje nat op de grond, maar niet zo slecht.

We waren spannend over de lichten en de magische muziek!

Mooi lichten

Er waren verschillende lichten door de route, van lasers tot lantaarnen. En groot bladeren en kleine vloerlichten. Het was verbazingwekkend hoeveel soorten ze hadden. Een favoriet was met de fonteinen op het meer.

Fantastiche avond

Al met al was het een fantastische avond. Het begint Kerstmis op een magische manier en was een welkom iets om te doen na het werk. Ik kijk nu al uit naar volgende jaar!

En mijn Kerstlichten…

Beide mijn Kerstbomen zijn nieuwe speelgoed voor mijn katten! Zij waren mooi maar nu een beetje verdreitig met decoraties op de vloer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s