Mijn Dagboek: zaterdag 10 december – ondeugende katten en kerstlichten

Vandaag was het erg koud! In Manchester het was minder dan -4 graden met sneeuw. We waren een beetje bezorgd want we waren naar Chester Zoo voor een lichtshow. Het is een vijftig minuten rijd naar Chester van onze huis.

In de ochtend ik was onze maaltijd plannen. Het is mijn zaterdag baan. Ik ook boodschappen doen online. Mijn katten waren ondeugende met onze decoraties. Zij kozen verschillinde kerstballen om met te spelen, hun favoriet was Ampelmann van Berlin!

Na een drukke avond, we reden naar Chester om mijn moeder and zus op te halen voor het avondeten voor de lichtshow. Het was niet zo slecht op de snelweg, maat het was view op mijn autoraam. We hadden pizza en pasta voor onze avondeten en het was erg lekker.

De lichtshow

Het was koud in het avond, dus we hadden veel kleren op onze lichamsdeelen. Hoeden, handschoenen, sjaals en dik socken. We waren blij voor de lagen.

Het was druk bij de dierentuin, maar het was ook leuk. Eerst was een regenboog brug dat ik vond zo mooi. Ik houd van regenboogen! Dan was er een beer lantaarn met gewegende armen.

Door de pad er waren meer dieren en ook, lantaarnen en lichten. Het was leuk maar veel mensen stopte bij elk en het maakt het een beetje te koud voor ons.

De beer was zo goed!

Het was overal een leuke avond met mijn familie, maar denk ik dat we zullen naar Dunham Massey met mijn moeder and zus vogende jaar gaan. Het was een beetje meer volwassen en spannend.

We zijn thuis bij tien gekomen en onze katten waren een beetje verward!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s