Mijn Omgekeerde Woon-werkverkeer

Als ik heb van thuis werkt, kwam ik met een omgekeerde woon-werkverkeer. Het is een idee dat voor en achter werk ging je lopen voor een uur. Het is een must!

Deze week hebben enkele van de mooisste ochtenden.

Het Koude Weer

Deze week was het heel koud. Er was een koud weervoorkan in Engeland, dus alles was ijzig. De lucht was ook heel duidelijk met minder wolken. En de lucht had verschillinde mooi kleuren van rood tot oranje, roze en blauw. Denk ik dat het is de mooiste weer in winter.

Voor onze omgekeerde woon-werkverkeer, wij zijn wakken woorden bij zes uur, gedoucht, katten voedend, koffee maakt in onze reisekoppen, dan uit de deur gaan voor zeven uur. Het is een beetje druk in de ochtend, maar het is de moeite waard voor de leuke lucht en ristig straten.

Waarom een omgekeerde woon-werkverkeer?

Het is een beetje te makkelijk toen je van thuis werken niet to uitgaan. Dus, met een omgekeerde woon-werkverkeer je moet voor een wandeling gaan. Het is een idee dat maakte me uitgaan en het is een goede weg om te zorg voor jezelf. Ik praat met mensen, oefening, krijg een routine en voel vers voor mijn dag. Het is goed, speciall op een mooi ochtend!

Er was ook een grote woolvenmaan!

Meer dan Vier Mijl

Wlke ochten wandel we meer dan vier mijl. Het is een leuke ding te doen voor onze ontbijt en voor wekren bij onze bureau. Door de wandling we gingen door dichtbij burrten. Zij vol met huizen maar er zijn uitzicht van Manchester en grote stuckjes van lucht.

De Zonsopkomst

De keluren van de lucht was een beetle licht maar na een beetje tijd het was op vuur! Het was helder en brutaler met oranje en rood! De huizen geloeiden in het lucht!

De zon was bijna helemaal op toen we thuis kwamen, maar we hadden veel fotos maakt van de mooie zonsopkomst.

Het is dagen zoals deze dat het is extra speciaal om een omgekeerde woon-werkverkeer te maken. Alle mensen nog steeds in bed mis de schoonheid! Wat jammer!

Alle Weer!

Ook deze week hebben we regent, en ook mist! Je weet dat het winter is!

Hebben jullie mooi zonsopkomst? Is het koud waar je bent?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s