Mijn Dagboek: Vrijdag 21 Mei: Wat een week!

Hallo! Hoe gaat het met jouw? Het was een drukke week in mijn huis. Frodo was nog steeds een beetje zeik, dus ik had verschillende uitstapjes naar de dierenarts. Zijn poep zit wast! Hij is nu bijna OK, maar hij heeft anderer utstapje met de dierenarts volgende week. (lezen meer over Frodo’s poep hier en hier)

In andere nieuws…

Op maandag, we liepen naar de doe-het-zelfwinkel voor wat schroeven voor onze katboom. Toen we daar was, ik keek naar de planten. Er was een groot plant ik wil, maar ik dacht dat ik moet het huis netjes voordat ik er kopen.

Toen we lipen naar de winkel, ik zag een schaap met vier hoornen!

Plannen voor mijn tuinen

Op dinsdag, ik was aan het kijken voor inspiratie voor mijn voor en achter tuinen. Op het moment, ze zijn een beetje kaal een grijs, dus ik dacht over kleuren, planten en een nieuwe ontwerp. Ik vond dit foto en denk het is een goede idee met het gras. Maar ik weet niet waar ik kan het kopen…

Een zonnige dag!!

Woensdag was een zonnige dag. Het is een groote ding, want hebben we veel regent deze week. Er is een storm over Engeland. Dus we moesten het beste van maken. We liepen naar de warenhuis om te kijken over spiegels voor onze badkamer.

Op de weg, ik nam fotos van de rode baksteen gebouwen en de bomen. Het was de mees succes van de uitstapje want de spigels in de winkle ware echt te duur voor ons!

Bij de zeikenhuis

Gisteren ochtend ik had een afspraak om de zeikenhuis voor een scan. Het was lang wachten van drie uur, maar ik had een goede tijd met mijn boek gelezen. Ik ben nu ontladen, dus het was een goede afspraak.

Ook gisteren, we eindelijk de katboom op de muur. De katten vind het leuk en Sam en Frodo hebben er de hele tijd gespeeld!

En vandaag!

En dan we hebben vandaag! Het was een lang week, maar het was ook snel. Ik kijk ernaar uit om mijn Nederlands les, want had ik gemissd laast week met Frodo en onze dierenaarts afspraak.

Ik ook vandaag heb mijn nieuwe lades komen! Ze zijn oude, van 1960 en kom uit de MOD accommodatie. Ik zal het delen in een andere blog!

Ik hoop dat je een goede week gehad! Heb jij plannen voor het weekend?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s