Mijn Dagboek: Woensdag 12 Mei – Een Drukke en Rare Dag met poep problemen! (Niet van mij!)

Gisteren was een verrassing drukke en rare dag. Ik had plannen voor mijn dag, maar ze ware gestoppd town Frodo had een probleem met zijn poep!

Ik zal een fofo van zijn poep niet delen!

Alle katten dingen!

Ik begon de dag met Willow wilt geen eten. Ik renned door het huis met zijn eten maar hij wilte het niet! Het was twintig minuten door het morgen, dan ik moest douche voor mijn ochtend lopen. Dan ik was een beetje moe.

Na mijn wandelen, ik kwam naar huis om te Frodo met zijn poep probleem. Hij was miauwen in zijn kattenbak, met geen poep! Hij was verstopt! Omdat was hij verstopped, ik moest verschillende voeden voor hem kopen uit de dierenwinkel. Voed met pompoen voor vezel voor zijn poep.

Bij de direnwinkel

Toen was ik bij de direnwinkel, ik vond verschillende voeden voor katten builk. Ik gekoopd twee soorten, een met vis en een met kip en pompoen. Op weg naar de kassa, ik zag wat ballen. Kleine bellen, middelen ballen en groote ballen. Ze waren alle kleuren van roze tot groene. Ik dacht dat de klenie katten er misschien een leuk zouden vinden. Dus ik gekoopd een kleine roze bal.

Het is nu Sam’s favoriet speelgoed!

Na de voeden en wat probiotica

Toen Frodo had zijn speciaal eten en wat probiotica, hij was een beetje better. Zijn poep was heel hard en hij was miauwen, maar hij was spelen. ‘S Nachts hij was zijn normaal zelf.

Zowel Sam en Frodo houden van de nieuwe bal! Ze jacht het door het huis springen. Het is erg leuk om te zien.

Dankbaar, met de voed en probiotica, Frodo’s poep is ook normaal. Hij is nu blij! Hij is nog steed op de speciaal eten, maar, hij heeft gode poep.

Hier is Sam en Frodo met de bal.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s