Mijn Dagboek: Dinsdag 25 Mei – In mijn Tuin

Het was een nat enkele dagen hier in zuid Manchester. Maar gisteren het was een beetje zonnige dus ik gaan naar mijn tuin voor wat tuinieren.

In mijn nieuwe huis heb ik een leeg canvas voor een tuin. Het is erg goed want ik heb verschillende ideen! De eerste dingen ik heb in mijn tuin gedan was het gazon. Het is een beetje kaal dus ik moest wat zaden te zeug. Voordat, moest ik de grond los maken. Ik heb het doet met mijn nieuwe tuin vork. Dan hark ik het.

Toen ik had de grond klaar, het was tijd vood zaaien. Ik had een tas van zaden dat ik heb van internet gekocht. Er zijn klaver en madeliefjes zaden. Ik kies deze zaden want ze zijn goed voor bijen en ook gemakkelijke om te onderhouden. Je kan maai het maar een keer of twee keer in een jaar!

Na ik had de zaden zaaien, het was tijd voor een beetje water. Mijn slang is niet zo goed. Het spuit achteruit!

Ik was blij met mijn tuinierwerk en nu kan ik nadenken over design.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s