Mijn Dagboek: Donderdag 13 Mei – Meer over Frodo

Ik dacht dat Frodo fijn was, maar toen we gaan naar bed, hij heeft meer poep. Dus ik belde mijn online dierenart. Het was zo slecht dat ik was wakker door de nacht en town ik geslaapt in mijn woonkamer met hem.

‘S Ochtends, ik beled mijn andere dierenarts en heb een afspraak bij kwart voor negen. Ik stopt Frodo in zijn katdos, en reed naar de dierenarts.

Ik sprak met de direnarts en ze pakte hem voor inspectie. Toen ze naar buiten kwan, ze zegt dat het was niet zijn poep, maar zijn anale zak! Het was poes! Ze geven hem verschillende antibiotica en ontstekingsremmend voor zijn pijn en zijn temperatuur. We moest ook ga terug op zaterdag voor een controle.

Toen we naar huis kwamen, Frodo was meer blij! Hij voelde een beetje better dat hij gespeelde dus hij eet een snackje gehad.

Ik hoop dat hij is better voor zaterdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s