Mijn Dagboek: Vrijdag 14 Mei – Waar is de tijd gebleven?!

Wat een snele week! Het was maandag gisteren, of het voelde zo aan! Ik denk dat het was een beetje gek en raar dat met Frodo’s kont probleem, met onze fietsen woordt onderhouden en met andere dingen dat Ik weet niet welke dag is het!

Het is vrijdag!

Ik weet dat het is vrijdag want ik heb mijn Nederlands les! En ook ik heb verschillende klusjes om te doen. Dus in deze dagboek, ik zal een beetje over mijn week delen.

Maandag: Lopen naar het park

Op maandag, het was een mooi morgen, dus we lopen door het park. Er zijn meer gans in het meer en ik dacht dat speodig er wat gans babies!

Dinsdag: Een nieuwe route

Op dinsdag, we liepen door een nieuwe route. Het is een route door twee anderer dorpen. We liepen vanaf onze deur, door verschillende staten en rond enkele parken. Er was ook een spoorbrug. Het was zo leuk dat het nu is een regulier route.

Woensdag: Onze fietsen woordt onderhouden!

Onze fietsen waren een beetje vies van onze verhuizing en werden niet gebruikt dat ik had hem onderhouden. Ze kwamen thuis schoon, glanzend en klaar om te rijden!

Donderdag: Een reis naar de direnartsen

Donderdag was de dag voor onze reis naar de direnartsen met arme Frodo! (Lezen meer hier)

Vrijdag: Bijpraten met dingen!

En nu is het vrijdag! Ik moet bijpraten met dingen vandaag, duk ik kan voor de weekend klaar. Mijn kleine Frodo heeft medicien te nemen, ik hoop dat ik kan mijn gazon bereiden voor zaien en ook gaan naar de tuinwinkel. Het is een beetje een druke dag, maar het is goed voor mijn weekend tijd.

En de weekend?

Ik weet het niet wat ik zal op de weekend doen. Ik denk dat het is misschien regent, dus ik moet gaan naar ergens niet modderig.

Hoe was jouw week? Heb jij plannen voor het weekend?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s