Mijn dagboek: zondag 11 december 2022 – een warme kat en een traditioneel Engelse maaltijd

Zondag begint met een relaxte start zoals ik geen kattenoppas gehad. We dachten dat het was een goede dag voor laatst winkelen.

Vorige week, ik kocht een electriciteit deken voor mijn oude katten. Op het moment, het is niet zo populair tenzij ik zit op het! Deze ochtend, Charlie zat op het!! Ik was zo blij! Ik vind het heel leuk en zit op het veel. Het is warm en gezellig. Ik wil dat ook voor mijn katten, maar zij zijn gek.

Een nieuwe tapijt

Het is een beetje koud in onze keuken woonkamer, dus we kochten een nieuwe tapijt voor onze voeten. Het is een mooi tapijt, het is rond met een grijse zon patroon, en zier er mooi uit met onze meubels.

Voor onze avondeten, hadden we een traditioneel Engelse maltijd, een braadstukdiner. Ik vond een veganistisch “kalkeon” in de supermarkt dus we wilden het om te proberen. We hadden wortels, gebakken aardappels, spruitjes, saus en cranberry saus. Een beeje zoals Kerstmisavondeten. Het was erg lekker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s