Kerst bij Dunham Massey

Misschien het is een bettje te vroeg om over Kerstmis te praten? Misschien niet? Hoe dan ook, het was de eerste dag van Kerstmis bij Dunham Massey, en we gingen daar voor een wandeling.

Dunham Kerstmis Lichtfeest

Elke jaar over vijf jaren, ze hebben een lichtfeest bij Kerstmis. Er zijn veel lichten door het park en tuin, met muziek en een mooi atmosfeer. Het was mijn eerste bezoek en was ik heel blij.

Er waren een route door de bomen met rond lampjes. De bomen waren verlicht met blauw. Het was heel mooi! De muziek was van Kerstklassikers.

Tunnel Van Harten

De lichten leidden je van een expositie tot de naast. Van een tunnel van harten tot glanzende sneeuwevlokken. Het was heel speciaal.

Ik wilde een fotograf met de harten te maken maar er waren te veel mensen, dus er waren niet met mij en Jit en de harten!

Een favoriet expositie was de glanzende sneeuwvlokken. Ze waren zo twinkelend!

Hoewel de glanzende sneeuwvlokken waren mooi, mijn absoluut favoriet expositie was de rozen. Er waren veel rozen met lampen dat veranderd van wit tot blauw tot rood. Met zo veel rozen, het was indrukwekkend om te kijken!

De hele rozentuin was vol met deze rozenlichten. Ik heb veel fotografs want ze waren zo mooi!!

Een beetje zoals Harry Potter!

De volgende expositie was een beetje zoals Harry Potter, met drijvende lampen en vuur. Want het donker was, het was des te magischer. Het ruikt een beeje van brandstof, maar het was nog steeds leuk.

Over de meer

De oude huis stan over de meer. In de lichtfeest er waren lichten schijnt op de gebouw en over het water. Het was zeer. De reflectie op het water met de gans en eenden zwemmen was heel leuk.

De laatste plek

Als we gingen naar de einde er waren neon lichten en een tunnel met bloementlichten. Het was een andere populair onderdeel voor fotos te maken!

Ik dacht dat de neon was niet zo geod door mijn lens, maar het was best goed. Mocht ik willen nu dat ik meer fotos te maken. Maar wel! De tunnel met blomenlichten was mooi!

Ik heb een foto van mij en Jit maar het was een beetje gek want we waren lachten over andere mensen en hun poseren!!

Overal het was een leuke avond met mooi lichten, zeer muziek en een magische sfeer. Ik denk dat we zullen de volgende jaar daar gaan.

Vind je kertlichten mooi? Wil je een lichtenfeest gaan?

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s