Mijn dagboek: Zondag 12 juni – Tuinen in Didsbury

Misschien herinner je je dat de vorige jaar ging ik naar tuinen in Didsbury. Het was voor liefdadigheid. Vandaag was het de dag voor deze opentuinen.

Een mooi tuin met veel tuinkamers

Een zonnige dag

Na kattenoppas, gingen we naar Didsbury, op voet, voor een bezoek in de tuinen. Het was een goede dag voor opentuinen als het warm en zonnige was. Het was een beetje grappig want het was ook koud met de wind, due we hadden onze trui de hele dag aan en uit!

De eerste tuin op mijn lijst was van de Didsbury Gardener. Hij heeft de tuin van mijn dromen. Zachte, vol met planten en ook niet zo netjes. Het is meer natuurlijk. Hij heeft ook een mooi kat, heet Poppy.

De tuin van de Didsbury Gardener

Ik vind de tuin leuk want er zijn veel plaatsen om te zitten, geheime plaatsen. Je kan bijna verdwijnen in de planten.

Bijna een geheime tuin

De schaduw tuin

Het is moeilijk voor planten te groeiein in schaduw, maar in deze tuin het is heel mooi. Veel groene planten en meubels tussen de planten voor interesse. Er zin ook een oude auto voor een schuur.

Een auto voor een schuur!

Misschien omdat het een warme dag was, deze tuin was heel populair. Veel mensen zitten naast de vijver in de schaduw van de bomen.

Wist je dat het menselijk oog kan meer tinten groen zien dan andere kleuen? Ik dent dat is waarom deze tuin zo mooi is!

Verschillinder groenen

De tuin met de paspop en kippen

De meest interessante tuin van de vorige jaar was een met een vijver, kippen en een paspop. Het was een jammer dat de gebeid met de kippen gesloten was, maar de andere plaatsen in de tuin waren openen. Ik vond de tuin interessant met de tuinkamers en planten.

De gazon tuinkamer

Het was erg verdrietig dat de vrouw van de huis onlangs overleden, due het was alleen de man en zijn schoonzoon. Denk hij dat het is de laaste jaar met de opentuinen.

Ik vond het stenen pad leuk

Ik vond het heel goed dat er waren tekens met de namen van de planten. Ik denk ik zal in mijn tuin doe, maar in het Engles en het Nederlands.

Planten tekens

Het was een beetje druk met sommige tuinen, dus we hebben ze niet gezien. Maar, het was mooin in de tuinen we bezocht, en ik heb veel ideen voor mijn tuin na sprak ik met de tuinmannen.

Het was een leuke dag, met mooie bloemen en veel wandelen.

Vind je tuinen leuk? Heb je een favoriete bloemen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s