Mijn Dagboek: Zondag 13 Juni – Open Tuinen in Didsbury, Zuid Manchester

In mijn les op vrijdag, met Peter, we spraken over de opentuinen. Het is een schema door Engeland waar mensen open zijn tuin voor liefdadigheid. Mensen kunnen kijk rond de tuinen voor een kleine vergoeding. Dit weekend was Didsbury, dus we liepen daar voor een kijkje.

De eerste tuin we keken naar was heel mooi! Het had rond paden, een vijver, en heel bosen. Ze hadded ook een mooi kat, maar zij was binnen het huis, dus ik kon haar niet aanraken.

Dit was mijn favouriete tuin, en het gaf me inspiratie voor mijn tuin.

Ik was een beetje verassend dat het was niet meer dan vijf jaar sinds zij kochten de huis en tuin. Waneer zij het kochten, het was een beetje saai en duidelijk. En nu is het een mooi plaats.

Een schaduw tuin

De twede tuin op de plan was een schaduw tuin. Wanneer je denken over schaduw tuinen, je denk dat ze zijn moelijk voor beplanting. Maar, dit tuin was heel mooi! Er was vershscillende metaalwerk meubels, en een rustige vijver.

Dan was een kleiner tuin, met veel planten!

De volgende tuin was kleiner dan de laatst twee tuinen. Maar, het was ook interessant, met fantastiche beplanting. Er was een smal pad naast het huis, dan de tuin in vol heelijkheid. Rozen, en bloemen, en bladeren overal! Er was een lange pergola jou naar beneden lieden.

Er was ook, een vijver en een zomerhuis. Ik denk het is een noodzaak voor het scheme biede hebben!

Een traditionele tuin

Er was ook een traditionele tuin in de lijst. Deze tuin was meer netjes, en formaal. Het was mooi, maar niet mijn stijl voor een tuin. Ik hou van meer rommelige tuinen. Wat ik leuk vond was de kleurijke planten.

Er was ook mooi varens, dat ik vond ook leuk. Ik wil veel varens in mijn tuin.

Een stijlvolle moderne tuin

De volgende tuin was heel stijlvol en moderne tuin. Het was achter een lange huis verborgen. In de tuin was twee buiten banken. Ze waren voor de film wachten op de muur (van een projecteur). Er was ook een mooi water objecten en een kleine vijver met vissen.

De beplanting was eenvouding maar leuk.

Een met kippen en een ommuurde tuin

De laatst tuin op mijn lijst was een dat Peter en mij praten over in mijn les. Een tuin met kippen en een ommuurde tuin. Het was met een groote huisje.

Er was heel interessant dingen gedurende de tuin, met schedels op de muur, benen in de carport en dan de kippen!

Ik was verassend dat de muur was niet voor de kippen. Ze hadden een kippenhok. De muur was voor de planten!

De kippen waren heel geinteresseerd in me en mijn telefoon, dus ik een goede foto gemaakt.

Door de tuin was heel fantastische planten dat waren mooi met de huisje in de achtergrond.

Na de laatste tuin het was tijd voor thuis. We hadden een drie mijl wandeling en het was heel, heel, warm.

Het was een mooi dag, de tuinen verkennen. Er zijn meer op het einde van de maand. Ze zijn meer hedendaags.

Nu heb ik ben vol met ideeen dat ik kan niet voor werken in mijn tuin wachten!

Vind je tuinen leuk?

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s