Een heel drukke week – kleine update

Sinds ik schreef over mijn reis naar Keukenhof, was het een drukke week. Ik had verschillinde werk deadlines, ik was druk met kattenoppas banen en ook was het Jit’s verjaardag en het platina jubileumweekend van de koningin. Hoewel het deze week iets minder druk is, zit het toch vol met spullen.

Wat heb ik gedaan?

Zorgde voor veel katten

Van zwarte katten tot chic katten, ik had alles. Het was druk met heel leuk. Ik vind het een dankbaar en leuke werk.

Bezocht twee keer RHS Bridgewater

Een mooi tuin niet ver van mijn huis. Het is een goede plek voor een kort bezoek omdat het elke keer verandert.

Vorige week
Deze weekend met een brassband voor het jubileum

Meer katten!

Jit’s verjaardag

Vorgige week was het Jit’s verjaardag. Hij wilt tijd met mij dus tussen mijn kattenbaan, gingen we naar Lyme Park voor een picknick en wandeling. Het was mooi weer en niet te warm. Ik zal een post over Lyme Park schriven.

Een schatspoor in Macclesfield

We vinden schatspoor leuk omdat het een goede manier om ergens to verkennen is. Het is ook een interessant ding te doen in een nieuwe stad. Macclesfield is niet een nieuwe stad, maar we hebben er nieuwe dingen over geleerd.

Een autoshow bij Tatton Park

Tussen mijn zitten met de katten, we gingen naar een autoshow. We gingen vorige jaar daar, screef ik over het hier. Het was heel druk, maar jue kon de auto’s goed zien. Er was een erg interesante auto dat was van hout gemaakt!

Andere katten!

Een reis naar Liverpool voor mijn werk

Mijn schrijfwerk gaat over reizen in Liverpool en Manchester, dus we gingen naar Liverpool. Het was an interessante dag want Liverpool voetball was in een finale. Alle fans waren aan heet drinken. Het was luid en levendig!

Ik bleef weg van de drukte en was naar de kathedraal omdat ik op zoek was naar een Tracey Emin kunstwerk.

Anglicaanse kathedraal van Liverpool

En de Tracey Emin kunstwerk!

Ja, het was druk, maar ik vond het allemaal leuk om te doen. Ik ben blij dat het nu wat rustiger is en ik heb binnenkort wat vrije tijd.

Wat heb je gedaan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s