Mijn Dagboek: Zaterdag 3 Juli – Oude Auto’s

Op het weekend het uitzicht was van regen, maar in de middelde van de dag, de wolgen gingen weg. Ondanks het regent, we gingen naar Tatton Park om een Auto Show te bezoeken.

Auto Show van
klassieke Amerikaanse auto’s

Een rare evenement

Elke jaar, Tatton Park is de gastheer van auto shows. Het begint met de Klassieke Amerikaanse Auto Show. Veel mensen, van heel Engeland, komt met chique, snelle, Amerikaanse auto’s. Zij kamperen bij Tatton Park en gedurende de dag, bezoekers kijken de autos.

Het geluiden een beetje raar toen ik schriven het alsof dat, maar het is een goede dingen voor een dag uit.

Een heel veel grote caravan!

Verschillinde auto’s

Er was heel veel auto’s bij de evenement. Van kleine auto’s en motorfietsen tot heel veel auto’s en vrachtwagens. Ik vond het leuk om te kijken over de auto’s en ook wandelen in het park. Het was een beetje warm, maar niet te warm.

De eerst auto wanneer je aankomen was dat van “Ghostbusters”. Het was groter dan ik dacht het was. Er was ook mensen dragen Ghostbuster pakken, maar ik kon niet een foto maken want zij waren druk met andere mensen.

Glimmende dingen

Ik weet niet zoveel over chique auto’s (Ik kan mijn auto werken, maar het is niet zo luxe!) Veel autos hadden glimmende dingen in zijn motor. Ik weet niet wat zij doen, maar zij waren mooi voor foto te maken!

Toen ik jong was, had ik veel interesse auto’s maar nu niet meer. Ik kijk hen voor foto maken meer dan begrijpen. Ik vond het grappig dat mensen met andere mensen praten over de auto’s. Ze waren zo serieus.

Nieuwe hoeken

Met auto’s ik vind het leuk om nieuwe hoeken te vinden voor foto’s te maken. Er zijn interessante onderdelen dat je kan niet altijd zie. Dus je kan mij vinden op de vloer met mijn telefoon voor fotos te maken! Arme Jit moet het met me uithouden!

Kun je me zien in het chroom?!

Het voelde alsof ik in een James Bond-film zat met alle mooie auto’s.

Mijn favoriet auto’s van de dag

Terwijl er was veel mooi sport auto’s, vond ik de spier auto’s en vrachtwagens meer leuk. Ze waren heel veel groot!

Deze vrachtwagens dacht ik dat ze waren een beetje rare, maar nu denk it ze zijn beste aardig. Ik denk dat ik zou er een hebben. Maar ik denk dat ik kan niet kunnen kopen!

Als je de film “Fast and the Furious” hebt gezien, dan ken je Shelby. Het is een bijzondere auto in de film en ook een mooie auto in het echt. Toen de eigenaar de motor gemaakt, het was een veel luid!!

Mijn altijd van de dag, een auto dat wil ik te rijden was dit auto. Met kleine ramen, grote neus en glanzende motor. Ik vond de vorm leuk en het maakt me denk over mijn vriend van college wie had een auto zoals het (maar goedkoop!)

Het was een leuke dag en had ik veel pret met foto’s maken. Op weg naar huis we zien een andere show voor stoommachines volgende weekend. Er is stoommachines, tractoren, stunts en ook een exploderende doorskist!! Dat is onze weekend geexploderende doodskist gepland!

Vind je ook de auto’s leuk? Weet jij wat een geeploderende doodskist is?!
Hebben jullie plannen voor vogende weekend?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s