Mijn reis naar Keukenhof

Wanneer we waren in Nederland, verbleven we in Gouda. Het was want alle andere Airbnb waren ofwel geboekt of te duur voor ons. Het was gelukkig omdat onze Gouda Airbnb mooi was en het was een fantastiche locatie voor avontuur.

Keukenhof

Mijn moeder, vader en zus bezochten Keukenhof jaren geleden. Sinds dat bezoek, ik wil het voor mezelf zien. Onze reizen was niet zo gepland. We kozen de reis toen we had Covid. Het was maar drie weken volgen onze Kopenhagen reis! Dus het was een beetje gehaast.

Ik dacht dat Keuekenhof afgewerkt was, maar niet. Er waren twee dagen na onze eerst dag in Nederland. Met deze nieuwes ik geboekt kaartjes en dacht over de trein naar Lise.

Daar geraken

Het was een beetje ingewikkelde want ik was zoek het in het Nederlands, maar ik vond informatie over een speciaale bus op de website. We namen de trein naar Leiden, dan de bus naar Lise en Keukenhof.
Ik voelde me gelukkig toen ik in het Nederlands met de busmedewerker praatte en hij begreep wat ik zei. Ik had onze bus kaartjes op mijn telefoon in de Tiquets app.

In Keukenhof

Ik was verrast over hoeveel mensen er waren! Ik dacht zoals het was bijna de laaste dag dat het sille was? Maar niet! Het was druk. Er waren overal menden die selfies maakten!

We namen in plaats daarvan een gekke selfie!

Wat mooi bloemen!

Het was laat in het seizoen voor tulpen, maar het was nog steeds mooi! Miljoenen tulpen overal van verschillende kleuren. Ik heb niet iets gezien!

Veel touristen

We waren vroeg voor onze bezoek in Keukenhof. Terwijl het was een beetje druk toen we aangekomen, het was druker na middageten. Het was een beetje moeilijk om foto’s te maken met zo veel touristen in een plek.

Het was een warm dag, want ik denk er was een hittegolf in Nederland. Het was zonnig en we vonden schaduw om keol te blijven. We waren daar over vier uur dan we reis naar Leiden in de bus. We hadden en kleine wandeling in Leiden voor onze trein terug Gouda.

Het was een erg goede dag en we hebben het leuk gewonden. Na onze bezoek, ik heb praten met een leuke vrouw op Twitter over de bollen en bollenschuur. Het is heel interessant.

Ben je in Keukenhof geweest? Wat was jouw favoriet bloem of ding?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s