Mijn Dagboek: Donderdag 6 mei – Decoreren

Omdat ik morgen mijn Nederlandse les heb, moest ik mijn studio organiseren. Het is nog steeds rommelig, maar ik heb een bureau, mijn computer, scherm en mijn webcam. Dus ik kan mijn les hebben met een mooi plek om te zitten.

Toen we het huis kochten, vond ik het een beetje grijs. Terwijl ik mijn studio aan het organiseren was, dacht ik dat ik mijn studio zou moeten decoreren. Van grijs in de ochtend tot groenblauw in de middag. Ik denk het is nu veel mooier! Wat denk jij?

Voor
Na!

Terwijl het maar een beetje kleur is in een grijs huis, het is een stap voorwaarts. Nu moet ik mijn andere dozen uitpakken, wanneer mijn nieuwe planken uit Nederland aankomen. Dan zal ik mijn mooie en prachtige studio hebben.

Ben jij een fan van kleur of grijs? Heb je een eigen kamer?

Een laaste update met mijn meubels en dingen

BEWERKT MET PETER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s