Wekelijkse blog: Honden

Het was een week met honden. Zij zijn onze tweede huisdieren dus we hadden veel plezier met hem. Hier is een kliene update van onze week zoals honden ouders.

De honden

We waren voor de honden van onze vrienden zorgen terwijl zij op vakantie waren.

Het was een goede week met de honden. Het weer was goed, maar een octend met een beetje regen. Op het regenactige dag we drogen de honden met honden kamerjassen. Zij waren blijer dan zij lijked op!

We hadden veel plezier met de honden. Zij zijn brutaal en een beetje ondeugend. Lunch was een speelgoed met Floss (zwart en wit hond) wie wilde onze boterhammen!

Lange wandelingen in onze buurt

Het was grappig dat we hadden lange wandelingen met de honden in onze buurt. Elke wandeling was in een andere straat, door de bedriventerrein, park en bos. De honden rook alles en ik nam fotograferen ook van alles!

Elke dag was een beetje anders met onze wandeling en ook met de uitzicht. Het was goed voor onze en ook voor de honden. We zagen verschillende dingen in onze lokaal gebeid en ook genoten van rustige straten vroeg in de ochtend. We waren vroege vogels!

Terwijl het is grappig om de honden to zorgen denk ik dat mijn katten zijn niet zo blij! Ze vinden het niet erg maar ik vind ze willen me meer thuis. Deze week staat in het teken van katten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s