Een uur op het hondenveld

Deze week ben ik hondenoppas! Ja, een ander dier dan gebruikelijk. Mijn vrienden zijn op vakantie dus ik zorg voor hun mooie honden.

De honden in het hondenveld

Vandaag heb de honden voor mezelf (Jit, mijn man, is in Londen) dus ik dacht het een goed idee was om de honden mee te nemen naar het hondenveld, The Field Ollerton, om te rennen. Het is vlakbij en een leuke reis met de auto. De honden slapen de meeste tijd van de reis en ik zong mee met de radio.

We hadden een uur geboekt en wij hadden het veld voor ons alleen. Dat was leuk, want de honden vinden niet alle andere honden aardig, dus ze blaffen dan naar hen.

Verwarde honden in mijn auto

Het was zowel verwarrend als ook spannend voor de honden. We waren in mijn auto in het autopark aan het wachten op onze beurt in het hondenveld. Na het wachten moeten we wandelen naar het hondenveld langs een voetpad in een veld naast een vijver.

Nu spannend!! Zij waren trekken!!

Toen was het onze beurt in het hondenveld. Ik moest het slot openen. Een moeilijke opdracht met twee sterke gespannen / opgewonden  honden, maar ik deed het!

Zij waren zo opgewonden  dat ze over  het hele veld renden en sprongen. Het was leuk om te zien!

Springen honden!

Zoals je kunt zien, was het een beetje modderig. We renden samen over het veld en sprongen over de uitrusting. Modder overal – op mijn schoenen, jas, broek, en de hondenpoten.

Er was een kleine schuur met dingen voor de honden in het hondenveld. Het was gevuld met snacks, handdoeken, speelgoed, poepzakjes, waterkommen en meer. Het was uitstekend! Alles voor £10!

Binnen in de schuur

Na een uur rennen en spelen waren we allemaal moe. De honden stonden klaar om in de auto te stappen! Ik ook!! Het was een heel goed uur voor de honden en mij. We gaan een andere keer weer terug.

Nu slapen ze terwijl ik mijn blog schrijf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s