Mijn dagboek: maandag 12 december 2022 – koud, tapijt en supermarkt

Vandaag was het niet een interessante dag. Ik had klusjes te doen. Maar, ik maakte de meest van mijn dag met een ochtend wandeling en foto’s van de vorst.

Elke weekdag ik ga naar wandeling voor werk. Het is een goede weg om met to wakkerworden. Ik liep vier mijl door mijn buurt, de golfbaan en straten. Het was mooi met de vorst, maar erg koud op mijn vingers! Ik zag een sneeuweman maar niet Manchester. Het was niet een duidelijk dag. Meestal kan je naar Manchester van de heuvel zien maar het was bewolkt dus alleen een lucht van grijs.

Mijn neiuwe tapijt was een uitgelijden op onze tegelvloer, dus ik had een kleverige mat gekocht. Het was te grote, en ook vierkant dus ik sneed het in een circel. Nier meer glijden!

Na mijn leuke tijd met mijn tapijt was het tijd voor meer… een bezoek aan de supermarkt! Zo spannend!

Voor onze avondeten hadden we tomaat soep met brood.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s