Mijn Dagboek: Woensdag 15 juni – voorjaars schoonmaak

🀦 (Iedereen die mijn post eerder ziet, ik had de verkeerde dag!) πŸ™ˆ

Het was in Manchester een andere mooi dag. Het was zonnige en warm (maar niet te warm!) Dus, met mijn vrijetijd, ik besloot dat het was tijd voor wat voorjaars schoonmaak.

Omdat ik zo drukke was, had ik geen tijd voor anders dan normaal schoonmaak. Mijn dekenen waren stoffig en harig (van de katten). Ze zijn moeilijk om te schoon want ze van wollen maaken. Met een zonnige dag, het is makkelijk want ik kan droog hun op de waslijn.

Ik heb de was ingehaald, een beetje andere klussjes en ook mijn dekken wassen. Dan alle schoon kleren en dekken hangt op mijn was lijn in de zon.

En ja, ik was de spons!!

Tussen mijn klussjes en wassen, ik kijk op internet voor bloemen en planten voor mijn voortuin. Het is een beetje saai met grijs hekken en niet zo veel planten. Ik wil een kleurijke voortuin, met zacht planten en mooi bloemen.

Ik kijk over een product genaamd “Garden on a Roll” dat is een goed idee! Ik leer over planten, maar voor een snelle oplossing, het is ideaal.

Garden on a Roll (Tuin op een Rollen)

Wat anders?

Ik sprak met mijn moeder want haar televisie had geen geluid. We hadden een video-oproep doen dus kunnen we de probleem vinden. Het was want een verkeerde knop!

Ik ook ate een andere scone met jam en room, super lekker!

Ik heb mijn vrije tijd erg goed gevonden. Het is leuk om dingen te doen en ook tijd om op internet te kijken. Ik moet het meer doen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s