Mijn Dagboek: Donderdag 16 juni – nieuwe sandalen

Er is niet veel gebeurd vandaag, maar mijn nieuwe sandalen zijn aangekomen. Het heeft warm ben en ik had geen sandalen want mijn ouder sandalen waren kapot. Het is moeilijk om nieuwe sandalen te kopen modat mijn voeten zijn breed. Na kijken op internet met mijn favouriet merken, ik vond deze sandalen met een nieuwe merk, Xero Shoes.

Blote voeten of minimalistische schoenen

Ik vond blote voeten of minimalistische schoenen leuk. Ik heb voor meer dan zes jaar met blote voeten schoenen. Het betekent dat de schoenzool is dun. Het beschermt over harde vloer, glas en stenen, maar ik kan de grond voelen.

Voor ik was buiten met de sandalen, ik heb ze geprobeerd in mijn kamer – met mijn sokken! Het is een leuke stijl!

Wandeling met mijn sandalen

Nadat ik had ze geprobeerd, ik ging naar een wandeling. Ze waren leuk op mijn voeten. Comfortabel en makkelijk om binnen te lopen.

Draag jij sandalen voor zomer?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s