Mijn dagboek: Dinsdag 14 juni – wat een geluid!

Na een warm wandeling deze ochtend met Jit, ik zat bij mijn bureaur voor wat schrijven. Ik heb mijn Lonely Planet werk gedaan, en nu heb tijd vood mijn Nederlandse blog en ook mijn andere schrijven. Maar, er is een geluid buiten mijn raam!

In onze buurt krijgen we nieuwe stoepen. We heb het nodig want zij zijn heel ongelijkamatig. Het is goed zo, want we kunnen een gevallen stoeprand voor onze huis krijgen voor een goedkoop prijs! (meer dan £800 minder dan meestal!!)

Vandaag, zijn ze alles opgraven en het is een luide baan!

Ik ga mijn auto niet wassen!

Ik was van plan om mijn auto te wassen en te stofzuigen, maar er is teveel rommel met het werk! Het zou viezer zijn dan toen ik begon! Misschien een andere dag…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s