Ik heb een poffertjespan gekocht

Verschillinde mensen zei dat Nederlandse eten is niet goed. Dat het is saai or het is vlak. Misschien, maar dus is Engelse eten! Een ding doen de Nederlanders heel goed is pannenkoek! Ik vind het een beetje moeilijk in Nederland om zuivel vrij pannenkook to vinden, dus dacht ik dat ik moet hen mezelf maken! Dus, ik heb een poffertjespan gecocht.

Mijn pan kopen

Het was niet makkelijk om mijn pan te koop want ik heb een inductie koekplaat. Dit betekent dat ik kan niet alle pannen gebruik. Het moet een speciaal metaal ben. Ik vond een pan op internet en het zei dat het is goed voor inductie. Dus, ik kocht het. Ik dacht dat het lang tijd duren, maar het kwan de volgende dag!

De pan sezion

Ik lees op internet dat ik moet mijn pan sezion. Afgelopen nacht ik bleef thuis van mijn wandeling en mijn pan gekruid. (Ik heb geen goed foto’s als ik was te opgevnonden dat ik deelde alleen op Instagram!)

De pan kruiden betekent zitten oli in de gaten doen, dan met een hoog heet warm tot roken. Dan kan je het koel voor afvegen met een doek. Ik denk het is om de smaak van de pan te veranderen.

Er zijn geen geluid! Het was op min Instagram verhalen!

Poffertjes bakken in het weekend

Nu is alles klaar voor poffertjes te bakken in het weekend. Ik heb dus ver dit recept voor typische Nederlandse poffertjes dat ik zal proberen. Ik vind ze er smakelijk.

Foto van vegarecepten.com

Ik ben opgewonden om te proberen!

Hebben jullie poffertjes gemaakt? Hoe was het? Hebben jullie tips voor mij?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s