Ik begon te rennen!

In de vorige weken heb ik uitgaan rennen met de ‘Couch25K’ app. Het is een app dat helpt met je beginnen om te rennen. In een vorige les, Peter vraagt over nieuew hobbies, en ik had geen. Maar, nu heb ik rennen!

Waarom rennen?

Dat is een goede vraag! Toen was ik in middelbare school, was ik een sprinter, maar in de volgende jaren niet zo veel. In mijn eerste jaar in universiteit, ik had een viel dat maakt mijn knie veel slecht. Zo slecht dat ik lipe met krukken voor meer dan tien jaren! Nadat, ik dacht het was genoeg en ik kreeg mezelf van krukken en begon te lopen…veel!

Mijn fotovakantie in Portugal.

Ik ging op een fotovakantie zelf in Portugal, en toen ik was op de zandduin lopen, was ik heel blij! Zo blij dat ik dacht dat ik moet meer lopen doen.

Met een goede knie

Sinds ik was beter met mijn lopen, en ik had een goede knie, dacht ik dat rennen was een goede idee. Het is goedkoop en makkelijk om te beginnen. Ik had renschoenen, en sportkleren, en mijn telefone met de app. Dus, had ik meer dan genoeg om te beginnen.

De app

De app is makkelijk om te gebruik. Ik kan mijn muziek luisteren terwijl ik rennen. Elke week er zijn verschillinde runs en een stem om je te vertellen wat je moet doen en wanneer. Het is elke week moeilijker.

Ik ben nu in week vier van de programma. Er zijn drie rennen per week.

Alle weer!

Het is misschien een beetje gek om winter te beginnen, maar de tijd is nu! Ik kan met het vertraging, maar dat is niet goed. Ik doe niets met dat denken! Dus ik ga in winter. Het was een beetje moeilijk met de sneeuwe op een dag en nu met veel regent, maar denk het leuk met de nat weer. Ja, ik ben gek!

Een ren in de sneeuwe!
En nu met de storm!

Een leuke manier om fit te blijven

Tot dusver, denk ik een leuke manier om fit to blijven. Ik voel goed met rennen en het is prima met het regent!

Ik ook heb een leuke vriend om me te helpen rekken en afkoelen!

Houd je van rennen? Hoe blifj je fit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s