Het Mysterie van Kapsalon!

Wanneer ik was in Rotterdam voor mijn eerste tijd, eet ik kapsalon (een maaltijd met friets, salade, en vlees, kaas…veganische vlees en kaas in mijn, en knopflook saus) in Burgertrut. Ik vraagd voor een lokaal maaltijd and het was kapsalon. Sindse dat tijd, ik leerd dat kapsalon is ook een plek voor haar te knippen! Het was een mysterie van mij.

Ik vraagd mijn leerar!

Toen was ik in mijn les, ik vraagd mijn leerar over kapsalon en kapsalon. (We waren praten over kapsalon want we hadden alerbei ons haar knippen, dus het was niet zo gek!)

Hij zei dat het komt uit Rotterdam, en het was want een kapper elke dag uit een shoarmawinkel gegeten. Dus met de man elke dag komen, ze heten het ‘Kapsalon’ na de knapper! Hij deelt een link met mij van Wiki: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kapsalon_(gerecht)

Mijn Kapsalon

Ik houd van kapsalon (het eten!) Sindse ik had het in Rotterdam in 2016, heb ik het gemaakt bij thuis. Het is een lekker maaltijd voor een vrijdag. Een beetje junk food, maar heel lekker!

Voor mijn veganische vlees, gebruik ik die recept. Het is mijn favoriet voor veganische doner. Toen heb ik met veganische kaas en met verschillinde salade en knopflook saus. Het is heel lekker en ik moet het snel maken!

Kent je kapsalon? Heb je het geproeft? Vind je het lekker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s