Nationale Ga Naar Buiten Dag

Zondag was Nationale Ga Naar Buiten Dag in het Verenigd Koninkrijk. Meestal ik ga naar Cheltenham voor een weekend met mijn vriendinnen Zoe en Katy, maar het was niet zo deze jaar. Maar, ik had mijn andere vrienden bij mij thuis voor de weekend, dus gingen we naar de bosen voor een buiten wandelen.

Mijn vrienden kwam voor een paar dagen met ons want ze zijn door het land toeren voor zij gaan naar Australië. Het was een laang tijd sinds we hebben hen zien, dus het was meer speciaal.

Wandeling in de bossen

We houden van wandeling en ook ons vriendinnen, dus gingen we wandeling in de bossen. Het is niet ver van onze huis en het was een leuke reis.

Macclesfield Forest is een mooi plek met veel bossen. Er is een meer aan de onderkant een mooi uitzicht vanaf het begin. Er zijn een paar wandelingroutes en we kozen de gemiddelde een. Het was tien kilometer.

Het zou moeten zijn een zonnige en warme dag, maar het was niet zo. Het was grijse met een beetje koud briesje. Toen we wandeling waren het was warm!!

Op onze weg op de heuvel, de zon kwam uit. Het was zeer door de bladeren van de bosen.

We maken veel fotograferen want het was zo leuk in de bossen. Jit en mij loopt snel, maar onze vriendinnen niet. Ze zeiden dat we moet langzamme!

Het uitzicht

Macclesfield Forest is in de Peak District dat heeft veel heuvels. Het is een mooi plek in Engeland. Het uitzicht van de bosen was zo groen en weelderig. We hebben er laang tijd gekeken.

Thee en taart

Nee wandeling met mij is voltooid zonder thee en taart. Ik bracht bananenbrood en thee in een fles. Het was leuk om even te stoppen. Ik had heel honger en dorst.

Mijn vriendinnen ook bracht gemixte noten dat waren ook heel lekker!

Na onze theepauze, het was tijd voor de laatst stuckje van onze wandeling. Het was een beetje donker en kouder, dus we moesten sneller lopen.

De laatste stuk

het laatste stuk van onze wandeling was naast het meer. Het is een mooi locatie met veel vogels. Een was met zijn vleugels drien. Het was een beetje te ver voor een foto te maken, dus ik heb alleen de meer en de muur!

Op de laatste heuvel waren we bij mijn auto. We hadden heel honger dus we gingen naar Macclesfield voor een laat middageten. Gelukkig bleef de regen uit want we zitten buiten de cafe! Onze lunch was leuk en mijn vriend had een lekker croisant die we deelden. Het was een beetje te lief voor mij, maar het was lekker!

Het was een fantastiche weekend met mijn vriendinnen. We hebben gelached, gelopen en gegeten. Een recept voor een goede tijd!

Wat is jouw recept voor een goede tijd?
Is het met wandeling? Met lachen? Met veel eten?
Deel in de reacties!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s