Mijn week met vrij tijd!

Hoi! Het is een lange tijd sinds ik heb mijn blog geschrijven. Vorige week was ik op minj (bij thuis!) vakantie en de voor vorige week was heel druk met mijn schuur verhuizen en een schutting bouwen. Ik was ook katten zitten! Ik was doodmoe!

Omdat er zijn veel dingen te delen, zal ik een kleine update dan meer blogs over elk spoedig!

Voor Vorige Week

De voor voorige week was met mijn klusjeman. Ik was, geld sparen, met him werken op onze schuur en hek. Het weer was niet goed, met regen, maar het was oke. De schuur is nu verhuisd en we hebben een nieuwe hek. Ik was de schuur bekleden.

Ik vind het leuk om “Eigen Huis of Tuin” te kijken, en het voelt een beetje zoals ik was op het!

En Vorige Week

Vorige week was mijn week met vrij tijd. Het was voor avontuur, rusten en slapen.

Op zaterdag, gingen we naar Quarry Bank Mill, een plek met een oude katoenmolen, en mooi tuinen. Het is deel van de National Trust. Het was mooi in de tuin met de kluren van herfst.

Zondag was een andere lokaal wandeling bij een andere National Trust, deze tijd was het Lyme Park. Het is een beetje meer landelijk met mooi uitzicht van Manchester, Salford en Cheshire.

Op maandag gingen we naar Lymm voor een speurtoch. Ze zijn een leuke manier om tijd door te brengen met ontdekken. Er zijn aanwijzingen om te volgen en een code om te kraken. We hebben ze in Manchester en anderere stad ook gedaan.

Dinsdag was een reis naar Manchester. Ik had verschillinde boodschappen te doen, en ik wilde ook rondlopen. Het was een beetje nat, maar dat is Manchester. Het is bijna altijs nat in oktober!

Woensdag gingen we naar de Royal Horticultural Society Bridgewater tuin in Salford. Het is een nieuwe tuin dat openen deze jaar. Het was heel rommelig, want het was vele jaren ongebruikt. Met veel geld het is nu een mooi tuin zelfs in de regen.

Dan was het donderdag en we liepen naar Stockport. Stockport is onze dichbij grooter dorp. We gingen naar want we had de Air Raid Shelters zien en wilde bezoeken. Het was heel interessant, maar een beetje nat en koud. Ik dacht het was niet een goede plek voor mensen tijdens de oorlog, maar het was veiliger dan buiten!

Op vrijdag, gingen we in de trein naar Lancaster, een stad in Lancashire. Het is makkelijk voor onze daar te gingen want de trein is rechtstreeks vanuit ons dorp.

Er is een kasteel, een priorij en een prachtig herdenkingsgebouw.

Zaterdag en zondag waren rustige dagen. We gingen met mijn moeder en zus voor lunch en we stopt dingen in de schuur. Ik heeb geen fotografen van deze dingen!

Dan het was een nieuwe week. Ik had ontmoetingen met niwuee kattenoppasklanten, een nieuwe printer gekocht, en andere kleine dingen inhalen. Mijn week met vrije tijd was mooi! Ik heb veel dingen gezien en veel plaatsen bezocht.

Heb jij een week van vrij tijd? Wat wil je doen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s