Mijn Dagboek: Zaterdag 31 Juli en Zondag 1 Augustus – Mijn eerst kattenoppas!

Vrijdag was de eerse dag voor mijn nieuwe kattenoppas. Ik was opgewonden om mijn niewe kat vriend te ontmoeten. Haar baasjes waren op zijn vacanties in het Lake District, dus ik werd angenomen om voor de kat te zorgen. Laatste week, ontmoette ik met zijn familie en Meg, dus wist ik haar routine.

Zaterdag

In het morgen reed ik naar haar huis. Ik ging naar binnen het huis en was ontmoet met een leuke mauw! Ik denk dat zij was blij om me te zien. Terwijl ik bij haar thuis was, heb ik wat klusjes te doen.

Eerst ik heb haar eten gegeven, dan voedde ik de vissen. Meg had wat nat voed, met een getiemde voeder met droog voedsel voor later. Voor zijn tweede maaltijd.

Nadat, heb ik de vissen gevoerd. Ze hebben veel tropische vissen in een aqarium lijk mijn. Ze waren heel mooi!

Ze waren een beetje te snel om een foto te maken!

Ten iedereen eten had, was het tijd voor spelen! (Nou, Meg en ik speelden. De vissen zwom gewoon!)

We speelden met touw in de tuin. Ze is een erg speelse en spraakzame kat. Het was niet zo warm, dus Meg was blij om te spelen in de tuin. Het was zo leuk en ik vroeg me af wat de buren ervan vonden dat ik door de tuin renden?! Meg dacht het was heel leuk!

Voor haar baasjes heb ik foto’s gemaakt van Meg. Ik sturrde ze vervolgens in WhatsApp zodat se konden zien dat ze plezier had. Het was ook leuk voor mij om te maken.

Zij is een goede model!

Meg is heel leuk! Zij is speels en spraakzaam. We gepraat over alles! We speelden en chatten voor dertig minuten!!

Nadat had ik alles schoon gemaakt, was het tijd voor mij om naar huis te ging. Ik gaf haar een kus, dan zei ik ‘doei’ dan reed naar huis.

Later op zaterdag, ging ik met de trein naar Manchester om de kunstgalerie te bezoeken. Het was een tentoonstelling over COVID Lockdown.

Zondag

Ik was nog een keer met Meg, het was onze laatst dag voor het weekend. Maar, het was lief. Ik gaf haar haar voed en we speeldde een beetje in de tuin en ook in het hius. Het regent dus het was een beetje leuker binnen niet buiten.

De speelgoed is van mij! Ik heb kattenspeeltjes gemaakt om te verkopen (misschien om mijn Nederlands lessen te betalen! šŸ˜œ) Het was goed dat zij vond hem leuk.

Mijn favoriet foto van de dag was een met Meg bespringen met de touw! Zij ziet er erg schattig!

Zondag avond

Na mijn kattenoppas, was het tijd voor een diernartsonzek. Noir, mijn zwarte kat (blijkbaar) had een zieke buik. Na de direnarts, had hij tabletten voor zijn buik. Hij is oke, maar hij haat me als het tijd is voor het medicijnen!!

Ook op zondag, gingen we naar het park met mijn hond lenen. Zijn familie heeft COVID, dus hij heeft geen wandelen. We hebben hen voor hem geloopen. Hij is jong dus een beetje ondeugend! Het maakt het moelijk om foto’s te maken over hem!

Overal het was een leuke weekend

Terwijl het delen stressvol was, mijn weekend was overal heel leuk. Met mijn nieuw kat vriend, en mijn nieuwe hond vriend, ik was een blij vrouw!

Hoe was jouw weekend? Heb je dieren in je leven?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s