Mijn Dagboek: Dinsdag 31 Augustus – Waar was ik?

Hoi! Hoe gaat het? Ik denk dat je misschien waar was ik gedenkt? (Misschien niet?!) Maar, het was een beejt tijd sinds ik schreef op mijn blog. Ik weet het niet, maar ik denk dat me Peter (mijn leraar) op vacantie, ik heb ook een kleine vacantie. Ik was bij thuis, maar, ik een pauze gehad van mijn blog.

Dus, ik heb alle nieuws om te delen met jou!

Ik geef bloed

Het is een goede ding om te doen, dus ik geef bloed toen ik kan. Ik was naar een centrum in Manchester stad gegaan, maar mijn vriend (wie ik prat met in de ochtend) zei dat er was een centrum niet zo ver weg. Dus ik omgeboeked daar.

Het was veel druk bij het centrum. Er waren veel mensen. Ik heb een uur gewacht dan andere uur achter. Het was daar een lange tijd, maar ik had mijn boek dus het was niet zo slecht.

Mijn nieuwe stad

Terwijl ik heb mijn nieuwe stad gegaan ik heb daar niet gaan sindse ik verhuisd. Dus op een dag, ik ging daar in de bus. Het is niet te ver, en het is een interessante rijd. Ik vond het leuk om to kijken de wereld van de top van de bus.

In de stad, ik wandelde door de straten en fotograferen gemakt. Het was een beeje nat, maar ik had een picnic in het kerk grond.

Een ramp in de keuken!

Er was een ramp in mijn keuken! Ik was op mijn bureau zitten, dan een grote verplatteren! Ik rende de trap af en vond de ramp in de keuken! Alle rijst, couscous en orzo op de vloer en aanrechtblad!

Ik weet niet wat gebeurt, maar het was een veel rommel! Ik dacht dat een van mijn katten (waarschjinlijk Sam!) dacht het een goed idee om te springen voor het plank. Het is een beetje te hoog, dus trok ze badkuipen eraf. Wanneer ik was in de keuken achter het lawaai, Sam en Frodo waren veel peof!

Het duurde drie uur te schoon!!!

Mijn schoenen gingen weg!

Ik weet de woorden niet voor wat ik wil zeggen, maar ik stopte mijn schoenen in een envelop dan stuur ze dan naar de Revivo Barefoot winkel. De Revivo winkel moet dan repareer ze. Het is een goede ding want ik houd van deze schoenen!!

Twee weken later, ik heb mijn schoenen terug. Ze zijn bijna nieuw!

Ik zal speodig een foto gemaakt!

Dit is een lange post, dus ik zal daar leven! Ik heb meer nieuwes dat ik zal spoedig delen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s