Mijn Dagboek: Maandag 12 Juli – Een stoombuur

Het was een druk weekend met leuke dingen te doen. Op zaterdag was het de Stoombeurs. Het was een interessante weekend maar we zagen niet een exploderende doodskist!

Te veel mensen!

De stoombeurs

In de weekend het regent was. Veel regent! Maar we gingen naar de stoombeurs omdat we kaartjes hadden. We reden daar op de snelweg, dan zaten we twintig minuten in de verkeer. Het was niet georganiseerd, dus we moest een laange tijd gewachten.

Toen we binnen kwamen, het veel warm was. We liepen door de poort naar de autos. Er waren niet zo veel autos en ik kon het niet de stoommachineen zien. Ik kon veel mensen zien! Het was veel druk!

We zag een paar interessante auto’s maar er was veel lege plaatsen. Ik dacht dat enkele mensen niet kwamen omdat het regent was.

De stoommachinen

Ik zag de rook van de stoommachinen, dus we volgende het. De machinen waar veel groot, met glimmende oppervlakken. Er waren meer dan tien stoommachinen dus het warm was, en een beetje stinkend.

Mijn favoriet wagen komen uit Manchester, van de Mather & Platt fabriek. Het was donker rood, met gouden detail.

Ik zocht naar de exploderede doodkist!

Ik dacht dat de exploderede doodkist in de arena was, duk zocht het daar. Maar toen we gingen naar de arena, er waren niet doodkist. Er waren een optocht van auto’s, vrachtwagens, en leger tanks.

Er waren geen schema voor de dag, dus we wisten het niet wanneer de dingen zou geburen. Ik was een beetje teleurgesteld.

Rondlopen

In plaats van wachten, rondlopen we. Er waren motorfietsen, tractoren en kleine stoommachinene te zien. Her was een beetje teleurgesteld dat er waren niet informatieborden. Er waren veel interessante auto’s maar geen informatie, dus weten we geen over hen.

Al snel het te warm was, dus we rondlopen een meet tijd voor gingen naar mijn auto voor een snackje. Naar het einde, vonden we kleine stoommachinen. Ze waren als de normaal stoommachine maar veel klein. Ze waren schatig!

Een andere dag!

Het was leuk om te bezoeken, maar denk ik dat ik zal niet een andere tijd gaan. Het was te druk, het was ongeorganiseerd, en ik zag niet de exploderde doodskist. Ik ben gebrukkelijk dat ik heb het zien en dankbaar het goedkoop was!!

Vind je de stoommachinen leuk? Ben je een fan van buitenshows?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s