Mijn Dagboek: Zondag 11 Juli – Een dag aan zee

Na onze rare dag aan de stoombuur, dacht ik dat een dag aan zee was een goede idee. Het was een beetje meer zonige, dus gingen we naar Blackpool. Blackpool is een badplaats een uur ten noorden van onze huis.

Ik houd van Blackpool!

Ik heb veel tijd gegaan naar Blackpool sinds ik was klein. Niet veel veranderen, maar het is een interessante plek voor rondlopen en ook mensen kijken.

De stad is vol met arcades, hotels, drie pieren, en ook een groote kermis. Het heeft ook, een lange strand en de tooren. Blackpool Toren is van 1894, en was de langste structure in Britse Rijk. Nu is het een toeristiche attractie met een glas vloer. Ik heb in de verleden bezocht. Het was veel leuk!

Van mijn laatste bezoek

Op deze bezoek, er was niet tijd voor de toren en we wilden rondlopen.

Meeuwen

Als met andere stranden, er waren veel meeuwen. Ze zijn een probleem omdat mensen hun voeden. Ze zijn ook diefen, en dief eten van kinderen! Ik vind hen interessant, en vind het leuk om to foto’s maken met hen.

Je moet voorzichtig zijn met het eten van chips aan de kust met de meeuwen in de buurt! We hadded friets, maar zij waren niet zo goed deze tijd. Ik dacht dat the meeuwn wist dat dus zij wilde ze niet!

Kleurijk en luid!

Want Blackpool heeft veel pretpark het is zo kleurijk en luid! Er zijn veel mensen met prijzen en speelgoed met lawaai maken. Het is een grappig atmosfeer.

De Plezier Strand

Bij de ver eeinde van de strand is de Plezier Strand, een groot pretpark met achtbanen. De oudste is van 1923 en is gemaakt van hout! Ik ging op het niet want er waren veel mensen en het is een beetje duur! Er is ook de “Big One” dat is de rondtje achtbaan in mijn foto. Het heeft een grote helling en veel bochten.

Ja, Blackpool is een beetje romellig. Ja, het is een beetje oude en beetje smerig. Het is een leuke plek om te bezoeken. Ik vind het mooi zelfs met de slechte dingen.

Vind je de oude stranden en kuststad leuk? Hebben jullie een dichtbij jouw huis.
Vertel me erover!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s