Mijn Dagboek: Vrijdag 2 Juli – Een niet zo interessante week (maar er was meer tuinen!)

Het was een niet zo interessante week. Ik keek in mijn telefonefoto’s en er zijn niet veel fotos. Het is een beetje raar voor mij. Maar, op het voorig weekend, ik heb veel foto’s van tuinen van anderer tuinen openen weekend.

Dingen van deze week omvatten: een nieuwe stoom-dweilen, spreken met mijn buren, en een kattenoppas woorden. Dit is waarom ik heb niet zo veel foto’s!

Voorig weekend

Want ik een post schrijven, ik zal je besparen van fotos van mijn dweilen of vloer, en deel met jouw foto’s van tuinen, en bloemen, en alle leuke dingen van mijn weekend.

Het was een weekend van tuinen openen in Wilmslow. Het is een chique buurt drie mijl van mijn huis. Ze openen verschillende tuinen voor mensen om te bezoeken. De geld van de dag ga naar het goede doel. Op voorig weekend, zij maakten £22,800!!

Als je onthouden een anderer weekend wanneer ik was in Didsbury voor meer tuinen om te bezoeken, dan je zal ook de vijver en zomerhuis onthouden. Het was niet zo in Wilmslow. Meestal tuinen had wat waterobject, maar niet alles had een zomerhuis.

De kleiner tuinen

Ik zei kleiner tuinen, maar ze zijn nog steeds grooter dan mijn tuin! De kleiner tuinen waren mooi, met heel veel planten. Ze waren heel ook heel kleurijk.

Wat ik dacht was mijn favouriet tuin (de ‘Modernist’ tuin) was niet zo goed. Het was een beetje saai en ook gewoon eigentijds. Ik dacht dat er was beton en kleuren, maar het was gras, een rechte vijver en chromen fonteinen. Het was mooi, maar niet ‘Modernist’.

De voorkant van het huis is heel ‘Modernist’, en ik vind het heel mooi. Maar de achtertuin is niet zo goed voor mij.

Een tuin in binnenplaatsstijl

De tweede tuin was een tuin in binneplaatsstijl, en was mijn favouriet van alle tuinen van de dag. Het was een beetje kleiner dan de anderes maar, het was zo mooi. Er was heel planten, en een leuke uitzicht van het huis. Ik vond de pergola maakt het tuin meer spannend want er was een geheim zithoek.

Haar voortuin was ook mooi met een paarse kleurenschema. Het was een beetje meer formaal dan de achtertuin, maar het was een goede combinatie.

De tuin met een kat

De naaste tuin was ook mooi. Niet alleen omdat een kat hebben, maar want er was een mooi heuvelachtig gazon.

Er waren plekken voor groente en fruit, kleine padden door de planten, en ook een chique broeikas. Ik had plezier lopen door de planten en de bloemen te ruiken in deze tuin.

Een rommeligere tuin

Een van de tuinen was meer mijn stijl. Het was een beetje rommelig, met gerecyclelde dingen en met planten over hangen. Het was meer zacht dan andere tuinen en ik voelt het was meer ontspannend. Er was groente en fruit met bloemen planten, en ook padden door hun. Het was een mooi plek.

De laatst tuin op onze lijst

Want we ging naar een antiekbeurs in de ochtend, we waren laat voor de tuinen. Dus, we zaggen niet zo veel. De laatst tuin op onze lijst was een reusachtig tuin! Het was op de rivier en er was kippen, bijen en ook heel veel wilde bloemen. Maar er was niet veel anders. Het was interessant, maar de tuin van hun buren was meer mooi, maar niet openen voor bezoekers.

Het was een mooi dag, maar ook een beetje te warm voor mij. Ik vond het interessant om te bezoeken anderer tuinen. Ik heb ook meer ideen voor mijn tuin ook nu!

Mijn tuin

Dusver in mijn tuin, ik heb een mooi gazon met Klaver! Het is minstens een beginnen!

Ik weet het niet wat ik zal deze weekend doen. Ik denk dat het is misschien regent, dus het is niet een buiten weekend. Er is voetbal op de television dus ik zal genieten de rustige straaten.

Wat ben je doen op deze weekend?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s