Mijn Dagboek: Vrijdag 4 Juni – Een rare week!

Het was een beetje rare week in mijn wereld. Het is waarom ik heb geen post deze week. Het alle duurt van laatst vrijdag town was ik gaan naar mijn vaccinatie. Toch wel, het was voor dat toen mijn woonkamer tapijt was heel nat…

Hier is een kleine post over mijn rare week!

Vridag ochtend en het lek!

Op vrijdag ochtend, ik zag Sam kijken over een doos in onze woonkamer. Het was een beetje platgedrukt en het maakt een raar geluid. Ik dacht dat zij had op het gesprongen, maar niet. Het tapijt was heel nat, dus de doos was ook nat!

Snell, was ik uitpakken voor het probleem oplossen, maar er was niet water in de doos. Dan dacht ik dat wanner we stoppen de kattenboom, een pijp geboord. Dus, ik belde onze loodgieter.

Maar, het moest wachten want we hebben onze vaccinatie…

Na onze vaccinatie, ging ik naar de boerderij voor koffie met mijn vriend. Er is een cafe. Jit was bijn onze huis voor de loodgitier. De loodgitier maakt gaten in de muur voor het lek te vinden, maar niets! Na meer investigatie, hij vind het in onze logeerkamer! Hij gemaakt het, maar er zijn nog steeds gatten in onze woonkamer. En ook een heel nat tapijt. We zijn nog steeds drogen het tapijt ondanks de warme weer.

Op het weekend

Op het weekend, we gingen wandelen naar een niet wer doorp. Het was een zonnige weekend, dus leuk om te lopen.

Dit is Didsbury, een buurt bijna vier mijl van onze huis. Het is een leuke plekken me veel parken, bomen, en bloemen.

En deze week…

Ondanks onze nat tapijt, het was een goede week. He was Jit’s verjaardag, dus we een week vrij genomen. We gingen naar Liverpool. Een stad niet ver van mijn geboorteplaats on de Wirral. Het is een mooi stad, met de rivier Mersey.

Fietsen

Wij fiestsen onze Bromptons voor de eerst tijd in Tatton Park, Knutsford and Tarporley. Het was heel warm, maar leuk om te ontdekken met onze fiests.

Chester

We gingen naar Chester, anderer stad niet ver van mijn jeugd doorp. Het is een ouder stad van Romeinse tijden, met een lange raam aan de buitenkant. Er is ook een rivier, maar het is niet de Mersey. Het is de rivier Dee.

Een goed maar rare week!

Ondanks de lek, het was een goede week. We hadden vrij tijd voor ontdekken de staden, en wandelen en fiestsen. Ja, en ik ook soms zaaden planten. Ze zijn een beetje laat, maar ik hoop dat ik soms zonnebloemen groeien.

Ik heb hen planten in eierdozen, want ze zijn goedkoop en ik kan ze ook planten.

Deze weekend, ik weet het niet wat ik wil doen. We hebben een vrouw komen voor mijn buiten kat. Hij is een zwerf kat. Maar anderen dat, ik weet het niet. Het is nog steeds warm en zonnige, dus ik denk mijn vrij tijd zal buiten de tijd zijn.

Hoe was jouw week?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s