Mijn Dagboek: Vrijdag 11 Juni – Ik heb niet geschreven

Ik heb geen post geschreven deze week. Het was een betje druk en ik was niet dichtbij mijn computer. Het was een leuke week, en ik zag mijn moeder voor lunch en een praten.

Voorig weekend

Op het voorig weekend, we lopen rond het vligeveld op de “Manchester Aiport Orbital” route. Het was een heel warme dag, maar het was leuk voor verkennen. Het begint naast onze buurt, en gaat door verschillende andere buurt rond de vliegveld.

In de midden van onze wandeling, we we stopten voor lunch in de vligveld kijkpark. Het is waar jullie kunnen vliegtuigen kijken.

Ook op het weekend we gingen naar Chester. Terwijl we ging voorig week, het is een mooi plek met verschillende wandeling routen, dus het is een leuke plek om te bezoeken.

Dit is een uitzicht over de Dee rivier.

Gedurende deze week

Gedurende deze week, ik ging voor mijn omgekeerd woon-werkverkeer door mijn buurt. Er zijn meer bloemen in het tuinen, dat het is een mooi ervaring.

Er was een beetje slechte dingen deze week. Iedereen heeft mijn zaden opgraven. Ik weet niet wie het was, maar het was werk om ze te redeen. Ik denk het was een vos of een kat!

Terwijk ik in mijn tuin was, ik begint met mijn schuur schilderen. Het is een donker bluw, dus het wijkt af. Ik zal verschillende planten stoppen voor de schuur.

Gisteren

Gisteren was met mijn moeder. Het was ook een warme dag. We gingen naar de tuinenwinkel en had onze lunch ook daar. Ik koche een paar planten voor mijn gazon, maar de plan mijn moder wilt was niet daar.

Na onze tuin winkelen, we gingen naar het hous van mijn moeder voor thee in haar serre. Het was zo een mooi dag dat ik heb geen foto maar dit foto van haar tuin. Het is heel goot!!

En dat is mijn week. Het was heel snel!

Hoe was jouw week? Wat wil je doen voor het weekend?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s