Mijn Dagboek: Woensdag 31 Maart – Officieel mijn laatste dag van mijn baan

Wat een druke, maar mooie, dag. Het was een beetje warm voor mijn rondje ‘s ochtends, dus ik droeg geen jas. Het was een beetje zomer in de lente. Het was ook mijn officiele laatste dag van mijn baan. Een verdrietige maar blije tijd.

Mooie wandeling

Het was zo warm ‘s ochtends en de zon was lekkere op mijn huid. Het voelde zoals de zomer in de lente. Het is een beetje gek zo, want het gaat misschien sneeuwen op maandag! Dus ik heb ervan genoten terwijl het hier was.

Na mijn wandeling, had ik mijn ontbijt en deed de was. Terwijl de was draait, ging ik naar de dierenwinkel voor voedsel voor mijn katten. In de auto, heb ik geluisterd naar een CD van Sesaam Straat! Het was erg leuk en ik kon het meezingen.

Mijn avond

Na mijn lunch, zat ik bij mijn computer voor verschillende taken. Ik had wat vergaderingen om te plannen en ook wat emails. Het was niet lang voor ik klaar was voor mijn afscheidsfeest met mijn oude collegas. Het was erg leuk om mijn collegas te zien, maar ook een beetje verdrietig, want ik zal hun niet zien elke week. We zullen buiten het werk contact houden. Ze zijn mijn vriendinnen, en ik zal hen missen.

Ik ben een bakker

Ik had een andere dingen vergeten. Ik ben een beetje bakker, en ik gebakt krakeling broodjes voor onse avondeten. Het was een nieuwe recept voor mij, en ik dacht dat zij goed zijn!

Dit brood is voor onze champignonburgers ‘s avond. Ik heb heel honger en kan niet voor hen gewacht! Wat heb jij voor jouw avondeten vandaag? Iets lekker, ik hoop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s