Mijn Dagboek: Dinsdag 30 Maart – een zonnige dag

Het is dinsdag en we zijn niet ver in lente, maar het was een zonnige dag, en het was warm. Heel warm!

Deze ochtend, ik begonnen de dag met mijn gebruikelijk wandel door het kerkhof en het park. Het was dan niet warm! Het was een beetje koud, dus ik gedraagd mijn jas en heel lagen van kleren.

Het was erg mooi met de zon door het bomen komen. Deze ochtend zijn mijn favouriet. Helder en duidelijk. In het park, ik had mijn vrienden gezien, maar zij gehad me niet zien. Op het ochtend, we meestal praten over het weer, of de Coronacrisis, of een andere dingen.

Rustig in het park

Ik was een beetje verrast dat het stil was in het park. Op een mooie ochtend dacht ik dat er meer mensen uitgingen, maar vandaag niet. Het was een rustige park.

Na het park, zijn we de vallei lopen dat is rechtdoor de weg. Daar we zien onze andere vrienden met hun honden. We hebben hun voor een lange tijd niet gezien. Dus ik geef de honden veel kusjes!

Mijn ontbijt

In mijn andere blog post, je zal het weten dat ik heb smoothie voor mijn ontbijt door het week. Maar, niet op Dinsdag. Op dinsdag, ik heb koolkast pap. Het is ook lekker en meer vulling want we hebben soep voor onze middageten.

Verrast door mijn kat

Ik was in mijn badkamer en ik gehoord een snorren geluid achter mijn douchegordijn. Toen ik had het getrekked, daar was Frodo. Hij is een dom katje!

Deze avond

Deze avond, want het was warm en zonnig, ik naar de winkelen gegaan en voor een kleine lopen. Toen ik ontspannend met Jit en de katten.

Onze avondeten was pasta met flespompoen. Het was een nieuwe recept voor mij, en het was goed. Erg lekker.

Dat was mijn dag. Hoe was jouw dag?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s