Mijn Dagboek: Donderdag 1 april – april dwazen dag

Donderdag was de Dwazen Dag, een dag voor pranking. Ik doe het niet zelf, maar het was leuk om verschillende pranks te zien. Mijn vriend in Nederland zegt dat hij verhuizen hebt en een nieuwe baan gehad, maar het was niet waar. Het heeft me echter!

Mijn favoriet prank van de dag

Er was een prank dat was mijn favoriet, en it was van Hubbub. Ze zeiden dat ze hebben kauwgom gerecycled!!


Ik ben niet zo goed in het bedenken van streken, maar ik zal het volgend jaar proberen. Ben jij goede met streken?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s