Mijn Dagboek: Vrijdag 26 Maart – Mijn verse hersenen!

Het is de laatste dag van de werkweek. Eigenlijk het is vrijdag. Vandaag heb ik mijn les met Peter, mijn leraar. Ik houd van mijn lessen met Peter want het is altijd gelukkig en grappig. Vandaag was erg grappig want ik kwam bij mijn les met een verse hersenen! (wanneer je weet de woorden niet!)

Op de grond!

Deze ochtend, op mijn wandeling ik heb een plantje gezien. Het heet “Mare’s Tail” en kom uit prehistorische tijden dus is het erg sterk. Het kan door de harde grond komen! Ik heb mijn vriend vertelled over deze plantje dus ik moest een foto. Dus er was ik op de grond!

Ook tijdens mijn wandeling zag ik veel bloemen op het kerkhof. Allemaal wit maar één enkele roze bloem. Ik dacht dat ik de roze bloem was omdat ik een beetje anders ben!

De dierenwinkel

Na mijn wandel ik ging naar de dierenwinkel te koop kattenvoer voor mijn haarig babys. de dierenwinkel is niet te ver van mijn huis, maar ik moest mijn auto neemen. Het was regent en ik moest veel kattenvoer kopen.

Toen was ik thuis bij mijn bureau voor sommige werk. Ik had niet te veel werk, dus ik had meer tijd voor Nederlands filmpje te kijken.

Dan was ik tijd for mijn lunch. Vandaag het was overgebleven chilli met rijs en tortilla chips. Het was erg lekker. Ik had meer kunnen eten.

Mijn les

Vandaag heb ik een andere tijd voor mijn les met Peter. Meestal is het bij middag, maar vandag het was bij drie uur. Het was goed omdat ik tijd voor Nederlands praktijk heb. In onze les, we praten over mijn week en wat heb ik gedan. Wat Nederlands ik gedan, en hoe mijn verhuising is.

In de les, we praten over mijn dagboek. Het is een goed kans voor lezen, spreken, luistern en schrijven. Wanneer we praten over mijn verhaal, ik zeg dat ik proeflezen na een week want ik heb een verse hersenen. Het gemaakt Peter en mij lachten. Wat ik heb geprobeerd te zeg was “een helder brein”. Mijn brein is niet voor eten!

Dan is het de weekend en ik moest ging voor een wandeling naar de winkellen voor sommige brood, fruit en snakjes voor mijn vrij tijd.

Ik vind dat mijn weekend op een goede plek is begonnen want ik had een goed tijd in mijn les met Peter! Het was een grappig weg voor het week om te af hebben.

Fijn weekend en dankjewel voor het lezen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s