Mijn Dagboek: Donderdag 25 Maart – Een nieuwe Nederlandse Podcast!

Wat heb ik vandaag gedaan? Het was nee beetje kliene dingen dag, met een ding en andere. We zijn in de middel van onze verhuizing, dus ik moet houd de bal in de leucht blijven. Vandaag was emails voor de advocaaten en een text naar mijn huis koper.

De bladen in het park

Lente is hier en in het park dit morgen, ik heb nieuwe bladen gezien. Het was meer groen in het park. Ik dacht het was een anders park want ik zag andere dingen. In mijn tuin, er was meer lente bloemen deze week, en het makt het zonig.

Een podcast!

Gisteren, bij de end van de dag, ik begin een podcast! Waarom? Waarom niet! Ha! Ik heb het gedenkt dat het is een goed weg voor mijn te praktijk mijn Nederlands en delen mijn leermateriaal met de wereld.

Dit morgen, ik was met de podcast spelen. Ik tegevoegd een foto van mij, en een nieuwe podcast. Het is niet zo goed, maar ik ben leren dus het is OK!

Mijn leren kalender

Ik gedenk dat ik moet meer praktijk doen met mijn Nederlands dus ik had een leren kalender maken. Dit is zo ik kan mijn Nederlands door mijn dagen plannen. Verschillende tijd voor lezen, schrijven, spreken en luisteren.

Na mijn werk gisteren, heb ik nu een doel om elke week meer worden te leren. Ik zal toevoegen aan mijn Anki app.

Dit avond

Did avond, Jit en mij zijn een online talk wachten. Het is over een vrouw dat de vogels opgeslagen in Londen. Zij ook routen in Manchester bij Fletcher Moss tuin. Ik denk het een goed avond hebben.

Dat is alles vandaag, zie je morgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s