Mijn Dagboek: Zaterdag 27 Maart – inpakken en wandeling

Gisteren was een drukke dag, dus ik schrijf deze post zondag s’ ochtend. Ik heb mijn thee staat op mijn bureau en ik bekijk het regent door mijn raam. Gisteren was niet regent. Het was koud, maar leuk.

Inpakken

Op het ochtend, we pakken onze dingen in het huis. We zijn in midden van een verhuising. Het is hard werk inpakken, maar het moest te doen. Het wass een langzaam werkwijz, maar we hebben veel gedaan.

Het was goed voor onze wat progressie te zien!

Na onze inpakken sessie, we had onze lunch, toen we gingen naar een locaal gebied voor een wandeling en voor boodeschappen gedaan.

De lente

De lente is mijn favoriet sezeion. Ik houd van de bloesem. Terwijl we liepen zeiden we heel bomen in bloesem. Het was heel mooi! We hebben een kersenboom in onze tuin, maar het is bloemen in mei of juni.

We liepen voor zeven mijlen toen het was zes uur we moesten naar thuis gingen voor de katten voeren. Het was een beetje laat voor hun avondeten!

Een Padenstoel

Bij onze weg naar de auto, ik zag een paddenstoel op een boom. Het was erg groot. Ik vond het interessant, dus ik een foto geneemt. Ik vind het leuk te kijk het met mijn paddenstoelen boek wanner ik thuis ben.

Thuis

Toen we thuis kwamen, ik voeren de katten en we zetten op de bank met thee en muziek. Het was een goed weg voor de dag af hebben. (we hadden ook onze avondeten – gnocchi met knoflookbrood, lekker!)

Vandaag

Vandaag, we moesten meer inpakken! Het is een beetje sai, maar we zullen binnekort verhuizen!

Ik zal schrif over de dag later!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s