Ik heb mijn haar knippen mezelf

Wanneer het is ‘lockdown’ de kapsalon zijn gesloten, dus met korte haar, ik moet het mezelf knippen. Gisteren was de dag. Ik zeok mijn schaar en trimmer en aan het werk gaan.

Voor de laaste jaar, ik heb mijn haar knippen mezelf. Ik vind het slecht wanneer het is te lang. Misschien vijf centimeter zijn ver te lang voor mij. Dus, ik heb met YouTube geleerd to mijn haar knippen.

Voordat

Om te me helpen, ik kijk verschillende filmpjes op YouTube. Een is een Nederlands man wie knippen korte haar voor de vrouwen. HFDZK heeft filmpjes over lockdown haar en andere knippen. Ik ook kijk ander filmpje over knippen de bovenkant van mijn haar.

Het was meer half uur knippen. Dan heb ik weer kort haar.

Na

Wat denk jij? Heb ik het goed gedaan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s