De beste dingen in mijn leven

Ik had vandaag een super goed les met mijn iTalki docent, hij heeft mij huiswerk gegeven. Ik ben niet zo geod met mijn verleden tijd, dus ik moet een verhaal van de beste dingen in mijn leven schrijven. Wat een uitdaging voor een vrijdag!

Het is een moeilijke vraag want ik heb heel goede dingen in mijn leven. Maar ik moet maar een kiezen.

Hulme brug

Waneer ik verhuisde naar Manchester

Waneer ik denk over mijn beste dingen in mijn leven, ik denk over waneer ik verhuisde naar Manchester. Ik was negentien en ik had gekomen oor universitit. Ik had gekomen voor studeeren Interactive Arts bij Manchester Metropolitan Universitit. Het was een goed tijd voor mij omdat ik was om mee to leven.

Ik verhuisde naar Manchester in 2001, en ik geleefde in Hulme, in de zuid Manchester. Het was naast de gebouw van mijn universitit.

In mijn studentenflat, ik ontmoette Jit want hij gewoond in de flat met mij en drie andere mensen. Het was erg leuk.

Ik heb nu in Manchester gewoond over negentien jaar. Ik denk ik heb blijven want het is een mooi stad met veel dingen te doen.

Nu, bijna twintig jaar in Manchester, ik ben in de middelen van andere verhuisen. Maar dit tijn, ik gaan naar Stockport, een dorp buiten de buitenweg.

Dit is een foto van mij en Jit uit 2002 in onze nieuwe flat, ook in Hulme.

We zijn zo jong!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s