Ander druk week!

Wow! Wat een druk week. Ik was over maandag denken dat ik heb veel tijd voor schriven op mijn blog. Maar, sinds de morgen van maandag, ik heb verschilend dingen op mijn lijst komen. Dingen dat ik moet doen.

We zijn in de middel van verhuizen, dus ik heb verschillend dingen to doen: spreken met de aadvocaten over papierwerk, inpakken onze meubels en dingen, en ook plannen voor de nieuwe huis.

Noir op mijn inpakken dozen

Gisteren, na ik ging naar de direnwinkel voor eten voor Noir (hij eet speciaal eten) we moet een getuige voor onze handtekeningen op een voor een verhuizen vorm. Dus, we bellen een vriend van Jit en rijden naar en ander plek in Manchester voor hem te teken de vorm door het raam van mijn auto! (social distancing!)

Wanneer ik heb de vorm voltooid, ik gegaan naar de postkantoor te versend het naar mijn advocaat.

Na alle dingen op mijn lijst, het was bijna vijf uur. Mijn dag was heel snel. Dan ik mijn avondeten heb, kijk enkele television, dan slapen!

Ik hoop dat vandaag, ik heb meer tijd voor de dingen ik wil te doen! (zoals het knippen mijn haar!)

Vinden jullie de weken snel of langzaam? Zijn je dagen ook druk?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s