Wat eet ik vandaag?

Het is ander dag van de Splodz Daily Photo Challenge, en vandaag, het is alles over eten. Ik hoop dat praten over eten gemakkelijker is. De gisteren blog was moeilijk voor mijn hersenen! (Je kan het hier zien)

Ontbijt

Ik begin mijn dag met een ontbijt smoothie. In het is bananen, soja melk, haver, Chia zaden, pindakaas en veganistisch chocolade munt eiwitpoeder. Het is een smakelijke ontbijt en ik kan het bij mijn bureau eten. Ik maak het in mijn Nutribullet en serveer het in mijn Dopper bottle.

Middageten

Ik heb voor mijn middageten, de restjes van gisteravond. Ik maak meer eten zodat we hebben middageten op de naaste dag. En vandaag, ik heb kikkererwten en spinazie curry met rijst. Het is een van mijn favourite maaltijden.

Mijn avond snackje

Na werk, ik heb een thee met een snackje. Deze week, ik gebakt Hollandse appeltaart. Het is lekker! Ik heb een kleine (misschien, groot!) stuckje met mijn avond thee terwil ik doe mijn Nederlands les.

En voor avodeten

Ik maakt een maaltijdplan elke week en vandaag, ik heb een “Buddha Bowl”, met Miso tofu. Ik houd van Buddha bowls, want ze hebben veel smakken en veel texturen.


Dit is een foto uit een andere tijd

En dat is dat! Mijn eten voor vandaag. Ik moet dat het is makkelijker schrijven over eten zeggen!

Wat eten jullie vandaag? Heb je een taart or enkele snackjes?
Zeg het in de comments!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s