Wat leer ik?

Vandaag, de onderwerp van de SplodzDPC uitdaging is “Wat leer ik”. Ik leer veel dingen! Ik houd van leren! Maar voor de uitdaging, ik zal maar een ding delen.

Dit jaar, ik heb besloten om te leren hoe te lezen gebouwen. Wat is dat, mag je vraag! Het is over kijken bij gebouwen zodat je kan de hun datum, en begrijp. Je kijkt naar de ramen en deuren en naar de vorm van het gebouw.

Omdat ik van de stad en de gebouwen houden, het is een leuke dingen te leren. Ik leer door lezen boeken en wachten video’s op YouTube. Mijn vriend Ky enkele videos maken ‘Door Nederland‘ dat ik vind interessant.

Ik ook leren enkele fotografie methoden, tekening, en natuurlijk Nederlands.

Ik ben er zeker van er is meer, maar ik kan niet onthouden!

Vind jij interessant gebouwen?

One comment

  1. […] Het is ander dag van de Splodz Daily Photo Challenge, en vandaag, het is alles over eten. Ik hoop dat praten over eten gemakkelijker is. De gisteren blog was moeilijk voor mijn hersenen! (Je kan het hier zien) […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s