Dag twee van de uitdaging

Het is de tweede dag van de SplodzBlogzDPC fotografie uitdaging. Dit morgen, ik was bij de dierenarts met een van mijn katten, dus mijn morgen lopen was een beetje laat.

De woorden van de dag voor de tweede februari is “My own adventure” of “mijn eigen avontuur” in Nederlands. Mijn eigen avontuur is bij mijn locale buurt. Niet maar want het is ‘lockdown’ maar ik vind het leuk om te lopen bij mijn buurt.

Op mijn lopen naar het park, ik ga naar Clayton Vale. Het is een natuurgebied in mijn buurt. Vandaag het regent, dus ik draag mijn hoed, mijn jas en mijn waterbestendig schoenen. Ik vond de regent leuk want de gras woordt heel groen, maar het water van de rivier was een beetje bruin.

Aan het einde van mijn wandeling was ik een beetje nat, maar erg blij. En nu ik ben op mijn bureau voor werk.

Wilt je ook soms fotograf nemen voor het uitdaging? Je kan met de volge woorden en delen met de tag #SplodzDPC.

Tot ziens en blij wandelen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s