Dit is mij – “hallo!”

Mijn vriend, Zoe of Splodz, heeft een uitdaging gezet op Instagram voor fotografie. Elke dag, je moet een fotograf nemen van een woord of een uitdrukking uit haar lijst. Vandaag, de woord is ‘Hello’, dus ik scrijf een post over mij op mijn blog.

Hoi! Ik ben Sarah!

Hallo, ik ben Sarah. Ik woon in Manchester, Verenigd Koninkrijk (Ik eerst schrijft “vreinigde” tegen “verenigd”! Dat is niet goed, maar, het is een beetje een vreinigde land! Maar, dat is een ander blogpost!)

Voordat ik woon in Manchester, ik woon in Wirral. Het is een plek naast Liverpool, over de Mersey rivier. Het is een mooi plek meet veel stranden en uitzichten naar Wales. Waneer ik was een kind, het was leuk om te spelen op de strand met mijn zus.

Nu, ik woon naast het stad. Ik vind het leuk woonen naast een grote stad want er is daar veel interesante dingen.

In mijn leven, ik houd van wandelen, hiken, camperen en fietsen. Maar, ik ook houd van lezen boeken, breien en haken, en naaien. Ik heb veel hobby’s in mij vrije tijd.

Elke morgen ik ga naar wandelen in mijn buurt voor een uur en vijftien minuten. Het is een goede weg voor de dag gestarten. Wanner ik kom naar thuis, ik werk bij mijn bureau op mijn computer, schrijven, lezen en luisteren naar podcasts voor mijn lessen.

Ik heb vijf katten, dus ik ben een kattenvrouw! Maar ik vind honden ook leuk.

Ik denk het is genoeg over mij voor nu. Heb je vragen over mij? Vraag maar raak!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s