België – mijn eerste volle dag

Ik ben op vakantie in België. Brussel om precies te zijn. We zijn gisteren gekomen en vandaag was onze eerste volle dag.

Onze eerste dag

Wandelen en ontdekken

We hebben Brussel eerder bezocht, dus hebben veel toeristische dingen gedaan. Vandaag dackt we dat we wandelen en ontdekken beginnen van onze deur.

Mooi straten

Architectuur en gebouwen

Architectuur en gebouwen vind ik erg interessant. Als ik in andere steden ben, vind ik het leuk om de straten te verkennen en verschillende stijlen van architectuur en design te zien. Ik volg mijn voeten en mijn nieuwsgierigheid. Ik weet niet wat ik zal vinden.

Een moderne toren van de media gebuurt

Ik vond een wandelroute

Ik werk op de GM Ringway wandelroute in Manchester dus was ik blij dat ik vond een vergelijkbaar route in Brussels. Het was rond de stad met veel parken op de route. Het was een mooi plek voor onze picknick en pauze.

De Groene Wandeling

In totaal hebben we door de stad, parken en paden meer dan negentien mijl gelopen! Het is een goede stad voor wandeling.

Prachtige paden

Een rare ding op de voetpad was een schildpad!!

Een schildpad op de pad!

Straatkunst

Mensen kennen Brussel voor straatkunst. Het staat op veel gebouwen en we hebben eerder een rondleiding door de stad gelopen. vandaag vond ik een heel schattig kunstwerk van een kat!

Wat een schattig kat!

Spreken over katten, we ook bezocht een dierenwinkel maar ik kon niet iets om te kopen dat mijn katten heb al niet! Zij zijn verwend!!

Vanavond

Na het shoppen zijn we naar huis gelopen. We verblijven in een mooi appartement in een leuke buurt. Misschien kan ik er een blog over schrijven. Maar nu ben ik moe en heb ik honger. Vanavond eten we curry met tofu. Lekker!

Thee!

Tot morgen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s