We hebben een nieuwe kat


Januari was een trieste maand omdat twee van mijn katten zijn overleden. Het was een erg slechte tijd voor me en mijn andere katten. Maar, ik werk met een katten liefdadigheid en er was een kleine kat met wat problemen.

Zij is een jaar en was in pleeggezin met de katten leifdadgheid voor bijna zes maanden. Zij komt uit een flat met 45 andere katten! Het was een erg slechte situatie voor alle katten. Het probleem is dat ze hebt geen interactie met mensen, dus ze is bang voor hen. Haar pleegmoeder heeft goede werk met haar doen en zij hebt een speciaal this nogig met katten begrijpen. Dus we dachten dat we waren een goede pasvorm.

Haar naam was Tia, maar we we hebben haar nu Pipi genoemd. Ik vond het op een Nederlandse website en ook het betekent “schatig” in Gujarati (een taal die Jit spreekt)

Een bange kat

Eerst was ze bang in onze huid. Het was verschillende voor haar met rare geluiden en andere mensen en katten. Maar na twee weeken is ze een beetje meer vol vertrouwen. (een beetje!)

Met tijd en gelud, is ze blijer dan voor. Elke dag moeten we rustige tijd met haar, spelen en ook praten. Het is goed voor haar en zij vind het leuker elke keer. Ze is nog steeds bang, met sissen en krabben, maar niet zo erg.

En de andere katten?

Op het moment we maken introducties. Het is een langzaam proces. Ze hebben aan elkaar geroken en in dezelfde kamer gezetten maar nog steeds wat gesis! Katten zijn tere dieren.

Op het weekend Pipi keek naar Cat TV op YouTube. Het is een favouriete dingen, met de katten op het weekend, te doen.


Ik denk dat het niet lang zal duren voordat ze zich avontuurlijk voelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s